Közösségi média:

Távkönyvelés

Home Távkönyvelés
Mission

Távkönyvelés

Blue-Separator-Line-Image

Amennyiben nem szeretne havi rendszerességgel könyvelőirodába járni, óriási papírkupacokat összekészíteni és cipelni, időt és energiát szeretne megspórolni illetve ha korszerűen gondolkodó cégvezetőként szeret haladni a korral és a modern trendekkel, akkor a távkönyvelési szolgáltatásunkat Önnek találtuk ki.

A távkönyvelés lényege

Ön a személyes kapcsolattartás kényszere nélkül, akár kizárólag elektronikusan, online tudja intézni a vállalkozása könyvelésével összefüggő adminisztrációs feladatokat. Ehhez elég egy számítógép, vagy akár egy modern okostelefon. A kapcsolattartáshoz illetve a számlák, számviteli bizonylatok, munkaszerződések és bárminemű, a könyveléshez elengedhetetlen dokumentum átküldéséhez nem kell semmilyen drága szoftvert megvásárolnia és telepítenie irodai számítógépére, azokat e-mailben meg tudja küldeni nekünk. Amennyiben számlázó programjához könyvelői hozzáférést biztosít, akkor a kiállított számláit el sem kell küldenie, arról azonnal információt kapunk és rögzíteni tudjuk a könyvelésünkben (katás és átalányadós ügyfelek adminisztrációs terhét ezzel minimálisra tudjuk csökkenteni) Természetesen igény esetén személyes konzultációt is tudunk biztosítani bicskei irodánkban vagy online megbeszélést tarthatunk zoom-on is.

A távkönyvelés előnyei

Az online könyvelés révén az Ön vállalkozása ugyanazokat a szolgáltatásokat tudja igénybe venni, mintha személyes kapcsolattartással intézné könyvelési ügyeit – csak sokkal kényelmesebben. Vidéken általában alacsonyabbak a könyvelési díjak, mint Budapesten vagy a nagyvárosokban, így ennek anyagi előnyét is élvezheti felesleges kompromisszumok nélkül.
Az online könyvelés szolgáltatás nem csak sokkal egyszerűbb – hiszen a bevallások elkészítéséhez nem kell minden hónapban elvinni a könyvelőhöz az összegyűjtött számlákat – de olcsóbb megoldás is a hagyományos könyvelésnél, ezért Ön vállalatvezetőként nem csak időt, de pénzt is megspórol ha az online könyvelés szolgáltatásunkat veszi igénybe. A havonkénti egyszeri személyes találkozás helyett folyamatosan elérhet bennünket e-mailen vagy messengeren (nagyon sürgős esetben telefonon is) és megkeresésére a lehető legrövidebb időn
belül választ küldünk.

Visszahívjuk

Amennyiben hívását nem tudjuk fogadni, úgy 24 órán belül visszahívjuk (a hétvégét és a munkaszüneti napokat nem számítva)

Magas szintű szolgáltatás

A legmagasabb szintű szolgáltatásra törekszünk. Nálunk a könyvelés nem merül ki a bizonylatok egyszerű rögzítésében és a bevallások határidőben történő benyújtásában.

Érthető kommunikáció

Mi mindig segítünk Önnek értelmezni a könyvelésből kinyert információkat. A főkönyvi és analitikus nyilvántartás adatait mindenki számára érthető nyelvezetre fordítjuk.

Sok éves pénzügyi tapasztalat

Sokéves tapasztalatunkat felhasználva az alap könyvelési szolgáltatásunkon túl kontrolling tevékenységet és üzleti tanácsadást is nyújtunk partnereink részére. Célunk, hogy Ön a legmagasabb nyereséget érje el, a legális eszközök kihasználásával.

Ingyenes konzultáció

Keressen minket és egy személyes megbeszélés alapján ajánlatot adunk.