Közösségi média:

Hagyományos könyvelés

Home Hagyományos könyvelés
Mission

Hagyományos könyvelés

Blue-Separator-Line-Image

Mikro és kisvállalkozások részére teljeskörű könyvelést végzünk, beleértve a számviteli politika és szabályzatok kialakítását, bérszámfejtést, adóbevallások és beszámolók elkészítését és a Hatóságok előtti képviseletet is.

A könyvelési díj minden esetben tartalmaz havi egyszeri személyes konzultációt is, melynek keretében közösen átnézzük a vállalkozás:

  • Főkönyvi és analitikus nyilvántartásait és „emberi nyelvre” lefordítjuk Önnek az abból kinyerhető információkat
  • Kintlévőségeit, lejárt esedékességű követeléseit és javaslatot teszünk a behajtásra vonatkozóan (igény esetén aktív szerepet vállalunk pl: felszólító levelek kiküldése, ügyvéddel/behajtó céggel kapcsolattartás)
    Várható jövőbeni adófizetési kötelezettségeit
  • Esetleges lejárt kötelezettségeit
  • Költség és adócsökkentési lehetőségeket
  • Pénzügyi tervet a következő 1-3 évre vonatkozóan

A legmagasabb szintű szolgáltatásra törekszünk, a fenti felsorolásból is látható, hogy nálunk a könyvelés nem merül ki a bizonylatok egyszerű rögzítésében és a bevallások határidőben történő benyújtásában. Ez alap elvárás, mi szeretnénk a vállalkozásoknak ennél többet nyújtani azzal, hogy minden frusztráló adminisztrációt igyekszünk levenni a vezető válláról. Sok éves pénzügyi és könyvelési tapasztalatunkat felhasználva üzleti tanácsadást nyújtunk, kontrolling tevékenységet végzünk valamint költségcsökkentési/adóoptimalizálási/legális adócsökkentési javaslatokat készítünk ügyfeleink részére.

Visszahívjuk

Amennyiben hívását nem tudjuk fogadni, úgy 24 órán belül visszahívjuk (a hétvégét és a munkaszüneti napokat nem számítva)

Magas szintű szolgáltatás

A legmagasabb szintű szolgáltatásra törekszünk. Nálunk a könyvelés nem merül ki a bizonylatok egyszerű rögzítésében és a bevallások határidőben történő benyújtásában.

Érthető kommunikáció

Mi mindig segítünk Önnek értelmezni a könyvelésből kinyert információkat. A főkönyvi és analitikus nyilvántartás adatait mindenki számára érthető nyelvezetre fordítjuk.

Sok éves pénzügyi tapasztalat

Sokéves tapasztalatunkat felhasználva az alap könyvelési szolgáltatásunkon túl kontrolling tevékenységet és üzleti tanácsadást is nyújtunk partnereink részére. Célunk, hogy Ön a legmagasabb nyereséget érje el, a legális eszközök kihasználásával.

Ingyenes konzultáció

Keressen minket és egy személyes megbeszélés alapján ajánlatot adunk.