Közösségi média:

Gazdasági vezető egy könyvelő áráért.

Home Gazdasági vezető egy könyvelő áráért.
Mission

Gazdasági vezető egy könyvelő áráért.

Blue-Separator-Line-Image

Vállalkozóként, cégvezetőként Ön is aggódik a gazdasági válság miatt?
Csökken az árbevétele és a profitja?
Bezárult sok kiskapu, ami miatt adóprésben érzi magát?
Nem tudja, hogy miből fogja fizetni az alkalmazottakat vagy egyáltalán meg tudja-e tartani őket?
Már alig tud a vállalkozásból pénzt kivenni, pedig rengeteget dolgozik?

Tudom, hogy nem jelent sok vígaszt, de nincs egyedül. Sok tízezer mikró és kisvállalkozó szembesül hasonló problémákkal és forgolódik álmatlanul vállalkozása és családja jövője, anyagi helyzete miatt.

Mit lehet ebben a helyzetben tenni?

  • Nagyon fontos, hogy azokat a legális adócsökkentési módozatokat kihasználjuk, amire a törvények lehetőséget biztosítanak.
  • A könyvelésünk legyen naprakész, hogy pontosan lássuk, hogy valójában mennyi a rendelkezésünkre álló szabad pénzeszközünk, ebből mennyit kell tartalékolnunk és mennyit költhetünk el.
  • Tekintsük át, hogy hol lehet költséget megtakarítani. Tegyük hatékonyabbá a belső folyamatainkat!
  • Nézzük meg, hogy esetleges hiteleink kiváltására nincs-e valami alacsonyabb költséggel járó alternatíva!
  • Figyeljük folyamatosan a pályázati, támogatási lehetőségeket (gazdasági szakemberek szerint legkésőbb 2024 tavaszán meg kell, hogy kapjuk az Eu-s pénzek nagy részét) és készítsük fel a vállalkozást előre, hogy egyáltalán indulni tudjunk a forrásokért.

Na de hogyan és miből változtassak?

Most valami olyasmire gondol, hogy „Nagyszerűek ezek a tanácsok, ezekre magamtól is rájöttem, ehhez nem kell nagy zseninek meg gazdasági szakembernek lenni, de nincs idő/pénz a kivitelezésre. Én nem értek ilyen mélységben a pénzügyekhez, ha mindenféle szakértőkre költöm az egyébként is egyre csökkenő pénzem, akkor talán még rosszabb helyzetbe kerülök, mint ahova egyedül jutnék. Az igazán jó szakembereket nem tudja megfizetni egy hozzám hasonló vállalkozó.”

Én pedig ezekre a felvetésekre azt mondom, hogy igaza van. Részben. Mert ha mondjuk abban gondolkozik, hogy fel kellene vennie egy képzett, nagy tapasztalattal rendelkező gazdasági vezetőt, aki viszi a könyvelést, kontrollingot, figyeli a támogatásokat, adómegtakarítási és költségcsökkentési javaslatokat tesz, az tényleg nagyon drága. De ha ezt mondjuk úgy kaphatná meg, hogy jelenlegi esetleg nem hatékony könyelőjét lecserélné egy olyanra, akinek kellő tapasztalata, képzettsége és jól felépített rendszere van ahhoz, hogy ne csak könyveljen, bevallásokat adjon be, de valóban segítse is a vállalkozását? Gazdasági vezető egy könyvelő áráért? Jól hangzik nem?

Ha érdekes lehet ez a megoldás az Ön számára, akkor kérem keressen és egy konzultáció keretében átnézzük, hogy hol tart a cége jelenleg és miben tudunk segíteni Önnek és vállalkozásának.

Visszahívjuk

Amennyiben hívását nem tudjuk fogadni, úgy 24 órán belül visszahívjuk (a hétvégét és a munkaszüneti napokat nem számítva)

Magas szintű szolgáltatás

A legmagasabb szintű szolgáltatásra törekszünk. Nálunk a könyvelés nem merül ki a bizonylatok egyszerű rögzítésében és a bevallások határidőben történő benyújtásában.

Érthető kommunikáció

Mi mindig segítünk Önnek értelmezni a könyvelésből kinyert információkat. A főkönyvi és analitikus nyilvántartás adatait mindenki számára érthető nyelvezetre fordítjuk.

Sok éves pénzügyi tapasztalat

Sokéves tapasztalatunkat felhasználva az alap könyvelési szolgáltatásunkon túl kontrolling tevékenységet és üzleti tanácsadást is nyújtunk partnereink részére. Célunk, hogy Ön a legmagasabb nyereséget érje el, a legális eszközök kihasználásával.

Ingyenes konzultáció

Keressen minket és egy személyes megbeszélés alapján ajánlatot adunk.