Közösségi média:

Bemutatkozás

Home Bemutatkozás
History

20 éve segítjük a mikro és kisvállakozókat

Blue-Separator-Line-Image

Több, mint 20 éve foglalkozunk mikro és kisvállalkozások könyvelésével. Az alapszolgáltatásokon túl pénzügyi és adózási tanácsadással segítjük a cégvezetők életét, naprakész információkkal támogatjuk a döntés előkészítő folyamatokat.

 

Irodavezetőnk dr. Soltészné Süli Klára regisztrált mérlegképes könyvelő, diplomás közgazdász, adótanácsadó valamint tb és bér ügyintéző végzettséggel személyesen felügyeli minden ügyfelünk könyvelését. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy Önnek mindig a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk.

A számviteli szolgáltatás nálunk nem merül ki a bizonylatok könyvelésében és a bevallások elkészítésében. Tulajdonosi szemlélettel tekintünk partereink vállalkozásaira, költségcsökkentő javaslatokat teszünk, támogatást nyújtunk a minél magasabb profit realizálásához. Figyeljük a kintlévőségeket, információt adunk az adott vállalkozás számára releváns törvényi változásokról, segítünk kijavítani az esetleges adminisztrációs hibákat, javaslatot teszünk a szükséges kontrolling rendszer kialakításához. Folyamatosan részt veszünk a vállalkozás életében, hiszen a kisvállalkozásoknak is szüksége van olyan pénzügyi vezetőre, aki támogatni tudja a cégvezetőt az üzleti szempontból fontos döntésekben.

Visszahívjuk

Amennyiben hívását nem tudjuk fogadni, úgy 24 órán belül visszahívjuk (a hétvégét és a munkaszüneti napokat nem számítva)

Rólunk mondták

Ingyenes konzultáció

Keressen minket és egy személyes megbeszélés alapján ajánlatot adunk.